Despre Noi

DESPRE NOI


Obiectul principal de activitate al companiei este reciclarea deseurilor, SUPERBON fiind reciclator autorizat de catre Agentia Nationala pentru Protectia Mediului a deseurilor din mase plastice si lemn.

SUPERBON SRL ofera servicii profesionale de colectare, sortare, transport, balotare , macinare si granulare a deseurilor reciclabile necontaminate din carton si hartie, plastic , lemn, metal, electronice, sticla, textile, etc.

La solicitare putem oferi spre inchiriere containere pentru depozitare deseuri de diferite marimi precum si servicii de curatenie pentru companii. De asemenea facem prestari servicii de valorificare/reciclare deseuri de ambalaje in scopul indeplinirii obiectivelor anuale prevazute de AFM pentru generatorii de deseuri care isi indeplinesc in mod individual tintele de reciclare.

Produsele obtinute in urma reciclarii sunt granule din plastic (PP, PE, PS, ABS, ABS/PC. PC,PA etc) si paleti din lemn. Toate acestea sunt reintroduse in circuitul economic.

COLECTARE, TRANSPORT, SELECTARE, RECICLARE


Colectam deseuri de la persoane juridice, fizice cat si de la institutii publice.

Plastic

Hartie si carton

Lemn, metal

Sticla

Electronice

Textile

Misiune si responsabilitate


Misiunea Superbon este de a indeplini tintele de reciclare pentru generatorii de deseuri in conditii de protectie a mediului si tinand cont de eficienta costurilor.


Valorile noastre sunt cei 3R

Scopul Nostru


crearea unui mediu inconjurator mai curat prin reducerea numarului agentilor poluanti si a emisiilor CO2
conservarea resurselor naturale
reducerea de energie consumata si consum eficient
imbunatatirea modului de selecare si colectare a deseurilor
constientizarea reciclarii deseurilor
realizarea ţintelor de colectare şi reciclare impuse României de către Uniunea Europeană.
crearea de locuri de munca